Victor Ciutacu, reactie pe Legea 272/2004

Marți seară, la România TV, Victor Ciutacu a spus că nu i se pare normal să ia lecții de crescut copii tocmai de la cineva care nu are copii. În context, jurnalistul a prezentat o fotografie șocantă din Piața Victoriei: un șobolan de jucărie pe care scria: “Liviu” și care era călcat cu piciorușul de un copil.

Legea nr. 272/2004, Art. 27 alin. (4) spune că micuții nu pot fi folosiți sau expuși de către părinți, reprezentanți legali, alte persoane responsabile de creșterea și îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituții publice sau private, în scopul de a obține avantaje personale/instituționale sau de a influența deciziile autorităților publice.

 

2 Comments

  1. Qre dreptate Ciutacu, cineva care nu a crescut un copil din diferite motive, sa-si vada de treaba lui, fiecare isi educa cum crede copilul, ma refer la oamenii de bun simt,ca sunt destui care-si folosesc copiii in scopuri personale,mitinguri,diverse foloase,aia nu sunt parinti,sunt vanzatori de copii.

  2. deja este enervant: cati din oamenii aia din piata victoriei isi permit sa aiba copii? adica ies la proteste alaturi de Van Groningen de la Raiffeisen Romania, un multimilionar in dolari (a, da, el are 2 copii deja), care are venituri cat un sfert din piata aia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s