Studiu, Best Employers Study

Teamnet Romania

143768_articolConform studiului realizat in Romania, de catre Best Employers Study, Teamnet, McDonald’s si Adobe, sunt printre cei mai buni angajatori din tara noastra. Studiul a fost realizat pe o perioada de noua luni, iar pentru realizarea clasamentului s-a avut in vedere si imaginea pe care companiile o au in piata muncii. Opiniile angajatilor, din companiile ce au facut obiectul studiului, au contribuit la punctajul obtinut de fiecare companie. Stilul de conducere si strategia companiei, au fost parte din studiul realizat de BES.

Cine este Teamnet Romania?

Pe scurt, Teamnet, si-a inceput activitatea in anul 2001, realizand primul software. In anul urmator, firma s-a extins, ajungand sa aiba 600 de angajati si sa fie nominalizata la Business Awards. In anul 2013, Grupul Teamnet international, a avut o cifra de afaceri de 71 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 35% fata de 2012. Teamnet international fiind prezenta in Serbia, Turcia si Belgia.

Teamnet Romania, companie specializata in dezvoltarea de software, servicii integrate si consultanta IT , are birouri in mai multe capitale din Europa precum: Chisinau, Zagreb, Belgrad, Bruxelles si Istanbul. In Romania, este prezenta in Bistrita Nasaud, Iasi, Galati si Bucuresti, oferind solutii informatice medicale si solutii de cloudsourcing, atat sectorului public cat si celui privat.

Un lucru important pe care doresc sa-l subliniez. Numarul angajatilor a crescut in fiecare an ajungand sa atinga pragul de 800, in anul 2015.

De ce Teamnet Romania? Pentru ca procesul de recrutare este unul bine construit. Oamenii care lucreaza in companie sunt profesionisti, cu experienta in firme mari, unde au detinut functii de raspundere.

Pentru un tanar care vrea sa-si construiasca o cariera profesionala ( fie dezvoltator, fie analist), la Teamnet este locul ideal pentru dobandirea de competente.

Despre McDonald’s si Adobe, doi angajatori prezenti in topul realizat de cei de la Best Employers Study, nu cred ca e cazul sa va vorbesc. Le cunoasteti. Sunt companii active de multi ani pe piata romaneasca si cea mondiala.

Inchei prin a va mai spune ca: Teamnet este compania din Europa Centrala prezenta, sapte ani consecutiv in topul Deloitte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s