Centralele termice electrice

Centralele termice electrice

Da, este corect titlul acestui articol. Este vorba despre centralele termice pe curent electric, vezi aici: centrale termice de la roinstalatii.ro. Daca centralele termice pe gaz sau pe lemn sunt deja cunoscute si foarte populare, centrale ieftine pe curent electric sunt o noutate, chiar daca pe piata romaneasca sunt prezente prin mai multi furnizori.

O centrala termica pe curent electric este necesara atunci cand locuinta nu poate fi alimentata la gaz metan si spatiul pentru depozitarea lemnelor este inexistent.

Centrale termice ieftine, pe curent electric sunt o solutie simpla, eleganta si comoda. Pe piata romaneasca de profil, se gasesc centrale termice electrice cu puteri ce pornesc de la 6 kw si merg pana la centrale de 96 kw. De asemenea, sunt si variante de centrale industriale electrice de 100 kw, 200 kw si 300 kw.

Cum ne alegem o centrala termica electrica?

Alegerea unei centrale pe curent electric se face dupa:

– marca centralei si tara in care este produsa;
– consumul de curent electric al respectivei centrale;
– randamentul si eficienta centralei electrice;
– garantia care se ofera pentru respectiva centrala;

Alegera corecta a centralei termice pe curent electric va asigura o buna functionare in timp si siguranta in exploatarea acesteia.

Cum spuneam la inceputul articolului, pe piata romaneasca sunt multe marci de centrale termice ieftine, dar eu va recomand o centrala electrica ECOTERMAL MRT 8 kw, ca cea din imagine, de pe site-ul roinstalatii.ro.
Acest tip de centrale produc apa calda si sunt echipate cu un releu de control. De asemenea, o centrala electrica ECOTERMAL MRT de 8 kw, poate fi conectata la curent monofazat cu conditia dimensionari instalatiei electrice.

De ce sa alegem centrale termice de la roinstalatii.ro?

Roinstalatii, este un magazin online unde gasesti toate componentele unei instalatii, de la centrale termice ieftine pana la calorifere si robineti.

Plata produselor comandate se poate efectua si cu cardul emis de Visa sau Mastercard.

Pentru comenzile ce depasesc 700 lei, in Bucuresi si judetul Ilfov, livrarea se face gratuit.

Toate centralele termice, de pe site-ul roinstalatii.ro, sunt insotite de un certificat de garantie.

Concluzia: o centrala termica pe curent electric, de la roinstalatii.ro, iti va rezolva eficient incalzirea locuintei si a apei menajere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s