Harlem Globetrotters, in Romania

Harlem Globetrotters va susţine o reprezentaţie in Sala Polivalenta din Calarasi

hgi-camplogo-2016Celebra echipă de baschet Harlem Globetrotters va reveni în România pentru 5 spectacole de gală: Cluj-Napoca (30 mai), Baia Mare (31 mai), Sfântu Gheorghe (1 iunie), Craiova (2 iunie) si Calarasi (3 iunie). Toate demostraţiile vor începe de la ora 19:00.

Cunoscuţi drept „Magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters se pricep de minune să ţină publicul în priză cu doze consistente de comedie şi un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri, aruncări la coş din cele mai diferite colţuri ale terenului şi celebrele slam-dunk-uri. Membrii echipei susţin însă că cel mai bine se pricep să aducă familiile împreună la spectacolul lor şi să le ofere clipe pe care nu le vor uita ani şi ani.

Preţul biletelor este de 120 lei intrare generală, copii sub 7 ani au intrare gratuită însoțiți de un adult și cei între 7 și 16 ani vor plăti 50 lei pe un bilet. Acestea se pot procupa de pe myticket.ro. Demonstraţiile baschetbaliştilor americani vor fi precedate de concursuri cu premii. Unele evenimente vor beneficia şi de un suport artistic local.

sursa: sportcalarasean.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s