Alejandro Valverde invingator in Liege-Bastogne-Liege

Alejandro Valverde câștigă Liege-Bastogne-Liege, intr-o zi trista pentru ciclismul mondial. Acesta devine cel mai laureat ciclist din istoria clasicelor din Ardeni.

Alejandro Valverde, coleg de generatie si foarte bun prieten, cu regretatul Michele Scarponi ( Astana) si-a zdrobit concurenta în Liege-Bastogne-Liege.
Alejandro Valverde s-a impus în ediția din acest an a prestigioase clasice monument, Liege-Bastogne-Liege. Ultimul monument ciclistic al primăverii a…

Intregul pluton a tinut un minut de reculegere in memoria celui care a fost un model pentru ei, Michele Scarponi, apoi plutonul a plecat din Liege, pe un traseu lung si dificil de 258 de kilometri.

Pentru Alejandro Valverde, este cel de-al patrulea triumf din cariera în Liege-Bastogne-Liege, iar in conferinta de presa, a vorbit cu ochii in lacrimi, despre tragicul accident mortal in care a fost implicat rutierul italian, sambata dimineata, dedicandu-i victoria. Un gest frumos din partea lui pentru o mare legenda care a fost Scarponi.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s