Review: mero.info

Cine este mero.info? Este un Mega Shop Online Romanesc, pe care il gasiti accesand urmatorul link: www.mero.info.

Asadar, a trecut foarte mult timp de cand nu am mai facut un review unui site. Pentru azi, ochiul meu a vazut un site mai special. Si, dupa cum v-ati dat seama grupeaza la un loc mai multe magazine online. Asadar, este un portal pe o nisa clara cea a magazinelor. Si, cum sarbatorile pascale au trecut, in mod logic acest portal va avea foarte multe accesari. Ca deh… trebuie imbracaminte noua, incaltaminte, flori, gadgeturi, etc. Si, unde gasesti mai repede si mai simplu, fara sa te daoara picioarele, decat in mediul online, fireste. Asadar, dupa parerea mea, site-ul va fi foarte incarcat de vizualizari, de aceea cred ca-i important sa nu se blocheze…din din ceea ce vad eu, azi, se deschide foarte rapid, se navigheaza bine pe el.

Sa va mai zic cate ceva despre acest site. Ca idee mie mi se pare una super ok! Adica sa grupezi pe un portal magazine din online, de unde se pot cumpara diferite produse este o idee minunata. De asemenea, le gasesti pe categorii, de la alimente produse bio si bauturi pana la accesorii copii. Intrati pe site: www.mero.info si pe prima pagina in stanga vedeti toate categoriile. Acolo aveti in bara de meniu, de sus, o categorie denumita UTILE, unde veti gasi bilete de avion low cost sau puteti face rezervari pentru hoteluri, moteluri sau pensiuni.

Asadar, este un portal util cu stil, pot spune. Si, am sa ma explic …culorile folosite nu sunt agresive…deci, acest aspect merita subliniat si laudat, iar eu nu pot decat sa acord o bila mare si alba…

Daca v-am starnit curiozitatea, aveti adresa site-ului si nu va ramane decat sa il vizitati.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

 

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s