Dispozitive pentru retentie

Incontinenta si retentia urinara

Cateter urinar intermitent hidrofil

sursa: cateter urinar ortoprdica.ro

In clipa in care afli ca suferi de o afectiune, de exemplu: retentie urinara, nu mai conteaza altceva decat sa te faci bine. Nimic nu mai conteaza, decat amelioararea starii de sanatate. Atunci, cauti informatii si remedii, mergi la medic, iti faci analize, urmezi tratamenetele precrise de acesta si cauti, cu ajutorul internetului, diferite foumuri si site-uri ca acesta: https://www.ortopedica.ro/incontinen-a-reten-ie.ort, care iti ofera solutii de imbunatatire a starii de sanatate.

Retentia urinara, caci despre ea este vorba, este acea afectiune care se manifesta la o persoana prin faptul ca nu se mai goleste complet sau voluntar vezica urinara. Este o afectiune des intalnita, in Romania si ea poate fi tratata in functie de cauzele ce au dus la declansarea ei. Exista acum solutii si produse de ultima generatie care vin in sprijinul tratamentului incontinentei si a retentiei urinare. In fotografia atasata, aveti un exemplu de CATETER URINAR, ce imbunatateste viata unui pacient diagnosticat cu retentie urinara.

Trebuie stiut si faptul ca in cazurile grave se poate ajunge la operatii.

Beneficii la achizitia de produse din magazinul online: Ortopedica!

1. Pentru dispozitive medicale, de la Ortopedica, se poate beneficia de compensare sau gratuitate datorita Sistemul Național de Asigurări de Sănătate;

2. Dispozitivele medicale sunt disponibile atat in cele 37 de magazine de pe intreg teritoriul tarii, cat si pe site-ul ortopedica.ro, din online-ul romanesc.

3. Variante multiple de plata, atat in magazinele din tara, cat si in magazinul online;

4. Livrarea uni produs achizitionat online, de la Ortopedica, se va face prin curierat rapid sau Posta Romana;

Compania Ortopedica, a aparut pe piata de profil inca din anul 2001, devenind in timp un furnizor de dispozitive medicale, dar si producator al acestora. Solutiile propuse de Ortopedica reabiliteaza si pot preveni leziuni si afectiuni medicale.

Niste sfaturi, de la profesionisti puteti vizualiza intrand pe site-ul romedic.ro.

De retinut ca doar medicul de specialitate este in masura sa ofere un diagnostic si, mai apoi tratamentul corespunzator. Asa ca, pentru orice problema medicala, nu ezitati sa mergeti la medic.

Din blogosfera romaneasca va doresc tuturor multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s