Incalzire de la instaltermic.ro

De unde ne cumparam instalatii pentru incalzirea locuintei?

pardoseala-incalzita
sursa foto: instaltermic.ro

E o intrebare care ne vine in minte atunci cand ne construim o locuinta sau renovam o locuinta, indiferent ca-i vorba de o casa la curte sau de un apartament din blocurile oraselor noastre. Dupa ce ne facem un plan cum sa arate locuinta, ne gandim la instalatiile pe care va trebui sa le avem…instalatie sanitara, termica, electrica…Pentru a realiza aceste instalatii este nevoie de un proiect.
Unde gasim o instalatie pentru caldura prin pardoseala de calitate? 

O intrebare logica.
Acum, internetul, fiind cel mai accesibil si bine informat mijloc de cautare, nu avem decat sa facem o cautare pe motorul Google tastand: instalatii de incalzire prin pardoseala si vom fi directionati catre site-ul Instaltermic.ro. Sunt cei care ofera solutii de incalzire a locuintei prin pardoseala de calitate.

Vrem ca aceea locuinta, la care visam de mult, sa aiba realizate instalatiile: termice, de apa si electricitate, de catre profesionisti. In opinia mea sunt chestiuni esentiale pentru o locuinta si nu trebuie sa facem rabat la calitate si, la modul de realizare… Intr-o locuinta nu poti sa repari in fiecare zi instalatia electrica, instalatia de apa, si cea de electricitate. Realizati si voi, ca aceste lucrari presupun un mare deranj al locuintei…zile de lucru pentru meserias, care inseamna nervi pentru vecini, daca locuiesti intr-un apartament… La o casa e ceva mai simplu, dar deranjul e acelasi, va spun din propria experienta…Am trecut prin lucrari de montare a unei instalatii termice, a unei instalatii de alimentare cu apa si, mai nou, in pas cu renovarile locuintei, schimbarea instalatiei electrice.

Asadar, incalzire in pardoseala Instaltermic.ro, este solutia ideala pentru ca iarna sa beneficiem de caldura si confort in locuinta noastra.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa va realizati cea mai frumoasa locuinta!

PS. Vezi aici un articol despre izolatiile fonice pe care le poti face locuintei.

 

.

20 Comments

  1. Un articol foarte bun si interesant care are rolul de a te informa pe subiect. Consider ca m-a ajutat in rezolvarea nelamuririlor mele!

  2. Super interesant, încălzire practica si de calitate. Este foarte ușor și practic. Ma gândesc sa-mi montez si eu.

  3. incalzirea prin pardoseala mi se pare o ideee foarte practica ,caldura se ridica in sus daca ai avea o incalzire centrala normala dar fiind in pardoseala atunci se incalzeste toata casa. Super idee 🙂

  4. Foarte interesant acest articol si chiar eficient.
    Pentru cei care stau la casa ar fi solutia perfecta pot spune chiar si la apartament numai preturile sunt putin mai mari la apartament avand in vedere ca incalzirea se platest destul de scump la bloc

  5. Este ceva nemaipomenit si bine gindit.Incalzirea incaperilor este un lucru fundasmental,Si aceasta este o metoda destul de buna. si incalzirea prin pardoseala mi se pare o ideee foarte practica .

  6. Un articol foarte la obiect. Am aflat lucruri noi , pe care le voi pune in practica, si care ma vor ajuta pe viitor. Felicitari celui care a scris articolul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s