Transilvania Bike Trails Race

Transilvania Bike Trails Race, pe langa faptul ca e un concurs extraordinar care se tine pe poteci special amenajate, pe pajisti superbe cu stejari batrani, pe dealuri blande, in concurs se mai trece si prin bisericile fortificate care sunt monumente UNESCO si prin Cetatea de la Saschiz.
Pe langa toate acestea in programul zilelor anterioare se pot vizita mesterii locali, pensiunile care respecta si adapteaza arhitectura vechilor case sasesti, se pot degusta diferite bauturi si mancaruri locale.

Pe langa concurs si traseele superbe, evenimentul este o explorare a trecutului nostru, al sașilor, a culturii din zonă. E o întoarcere în timp și în istorie care e în contrast cu noua perspectiva a loculului care oferă o noua abordare turistica: activitați pentru o viață activă, trasee unice, confort in cadrul arhitectural refacut aproape de traditional, mancare sănătoasa din productiile locale.

Startul va fi din Saschiz chiar din piațeta de langa turnul cu ceas al bisericii fortificate. Aici am gasit cel mai bun sprijin si campingul se va extinde sa poata sta in cele mai bune conditii toti concurentii care vin cu familii sau prieteni.

Inscrierile vor fi deschise in curand, urmand sa va comunicam fiecare detaliu pe masura ce ne apropiem de saptamana evenimentului.

Va puteti face vacanta in zona, avand activitati pentru concurenti incepand de miercuri.

Anul acesta TBT Race va fi etapa din Cupa Romaniei.

Detalii pe site-ul: tbtrace.ro, sectiunea concurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s