Fotbal, Dinamo – Viitorul: 0-4

Haos-la-Dinamo

Dinamo- Viitorul: 0-4, aseara, intr-un meci de campionat pe care “caini”, nu aveau voie sa=l piarda, daca mai vor in play-off-ul acestei editii de campionat.

Dinamo, e in criza, iar Negoita nu pare a avea solutii, caci de Vasile Miriuta, nu poate fi vorba. Este o caciula prea mare pentru el. O solutie de moment, pe banca tehnica, dupa plecare la C. Contra, la nationala.

Asadar, aseara, niciun jucator dinamovist nu a primit din partea Gazetei Sporturilor o nota mai mare de 4. Asta spune totul despre echipa alb-rosie. Cei mai slabi jucători de pe teren au fost Romera, Nedelcearu și Steliano Filip, fiecare primind nota 2.

Dudea, Nica, Anton, I. Șerban, Nascimento, Hanca și Bokila au fost notați cu 3, în timp ce Penedo, Costache, Nemec și Salomao au primit 4.

Conducerea, anunta sanctiuni impotriva tuturor jucatorilor, dar foloseste la ceva?

“Când tu îţi pierzi nopţile…unii îşi bat joc…eşti jucător profesionist. Domnul Negoiţă are dreptate. Le-a mărit contractele, ştiu foarte bine. Păi ce să vă mai facă? E lipsă de bun simţ, de caracter…unii au greşit enorm. Eu 10 zile am lucrat să-i aduc pe români şi pe străini la un numitor comun, fiindcă era rupt vestiarul. Ăsta e adevărul, n-am spus-o până acum. Rupt era. Doar eu ştiu de câte ori i-am dus la RIN, la masa rotundă de la etajul 13. A început să se lege, dar în 2-3 zile, ce am început să clădesc într-o lună s-a dus pe apa sâmbetei.”, a declarat Vasile Miriuţă, la conferinţa de presă de la finalul partidei.

Concluzia: La Dinamo e haos.

 

2 Comments

  1. Fel de fel de postari , fel de fel de comentarii adresate celor vinovati …de parca cineva le ar citi ! ))))) Cand nu exista internet , oamenii mergeau pe stadion si isi strigau frustrarea ! Doar acolo esti luat in seama ,doar acolo poti arata ca ti pasa ! Suporterii indura frigul ,ploaia ,viscolu ,uneori si gazele si bataia unor indivizi cu doar o cascheta in loc de creier ( nu puteti da cu gaze la tribuna ,ba nebunilor !) ….si pt ce ? Pt ca acum simt mai mult ca oricand ca nu au voie sa lipsesc ! Daca o fac ,inseamna ca s au plafonat in mediocritate si s au detasat de ce se intampla cu echipa lor! Normal ca nu renunta !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s