Care sunt cele mai frumoase inele de logodnă?

 

Chiar dacă dăruirea unui inel de logodnă este un gest plin de simbolism, având, înainte de toate, însemnătatea oficializării unei relații de iubire și promisiunea unirii destinelor pe viață, alegerea lui nu este deloc ușoară. Fără doar și poate, majoritatea bărbaților sunt de acord cu acest lucru.

De-a lungul secolelor s-a dezvoltat o adevărată industrie a inelelor de logodnă, lucru care a făcut ca semnificația acestora să nu mai fie singura caracteristică luată în calcul în alegerea inelului, ci, mai degrabă, frumusețea și valoarea acestuia sunt cele mai importante criterii de care se ține cont.

Și pentru că vorbim despre cele mai populare bijuterii din lume, numărul modelelor de inele de logodnă deosebite este colosal, fiind „lansate” enorm de multe astfel de podoabe care au influențat tendințele de pe întregul glob. Iată, așadar, care sunt considerate a fi cele mai frumoase inele de logodnă!

 

  • Inelul de logodnă clasic – simplu și elegant

 

Este vorba despre acel inel cu un singur diamant, în care accentul cade pe simplitatea liniilor cercului și, totodată, pe strălucirea, eleganța și rafinamentul pietrei prețioase. Acest tip de inel poate fi alegerea perfectă pentru femeile delicate, care iubesc finețea și gingășia, precum și de cele care adoptă un stil minimalist, aflat, în prezent, în tendințe.

 

  • Inelul de logodnă romantic – pentru femeile iubitoare de frumos

 

Indiferent că alegi să aibă una sau mai multe pietre, acest inel trebuie să se potrivească cu firea visătoare și melancolică a femeilor iubitoare de frumos. Iar asta deoarece acest inel este perfect pentru ele! Pentru un plus de romantism poți opta, de exemplu, pentru un diamant cu tăietură în formă de inimă.

 

  • Inelul de logodnă glamour, cu design îndrăzneț

 

Tendințele actuale pun, de altfel, mult accent și pe bijuteriile opulente, care atrag toate privirile! Așadar, unele dintre cele mai frumoase inele de logodnă care pot fi găsite, în prezent, în bijuterii, sunt cele concepute în stil glamour, cu design sofisticat și pietre mari, colorate.

 

  • Inelul de logodnă vintage – nu se demodează niciodată!

 

Odinioară, femeile purtau bijuterii încărcate cu pietre prețioase masive și colorate. Reginele purtau inele deosebite, încrustate nu doar cu diamante, ci și cu rubine, safire sau smaralde, iar printre cele mai cunoscute și cele mai frumoase din lume se numără cele din Epoca Victoriană, cele din perioada Edwardiană și cele concepute în stilul Art Deco. Fiecare cu propria poveste și principalele caracteristici, au stabilit, la vremea lor, adevărate tendințe care nici până astăzi nu au fost uitate. Așadar, printre cele mai frumoase inele de logodnă se numără, cu siguranță, cele vintage!

Alegerea unei astfel de bijuterii, însă, nu este îngreunată doar de găsirea modelului potrivit, ci și de preț. Majoritatea bărbaților se întreabă cât ar trebui să cheltuiască pe inelul de logodnă și întrebarea lor chiar e legitimă. De exemplu, în America există obiceiul de a plăti echivalentul a trei salarii pe un astfel de inel.

La noi, însă, nu există niciun fel de obicei legat de acest aspect. Ca idee, prețurile pot oscila de la 1000 lei până la câteva mii de euro. Cel mai ușor este să aruncați o privire peste ofertele bijuteriilor online, ca să vă puteți documenta fără niciun fel de grabă sau presiune înainte să luați o hotărâre și să alegeți inelul potrivit pentru viitoarea logodnică!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s