Compania Nationala de Investitii emblema golaniei politice.

Sunt orase cu stadioane ( nu le dau numele pt. ca sunt pe Lista de sunteza CNI…de foarte multi ani si acolo vor ramane), in care activeza echipe in Liga a 2 a si care si-au propus promovarea in Liga 1, dar din cauza mizerilor de stadioane pe care le au, vor fi nevoite sa-si dispute meciurile de acasa in alte orase….Intrebare: pe ce criteriu se alege modernizarea stadioanelor…din Alexandria, Slatina, Turnu Magurele, Tg Jiu…???? ce trebuie sa faca acele orase sa poata si ele beneficia de modernizare stadionului?

Ce raspund domnii de la CNI?

“Subprogramul “Complexuri sportive” a demarat în anul 2014, în cadrul acestuia fiind finalizate până în prezent 4 obiective de investiție, alte 5 obiective fiind în proces de execuție. Pe lista sinteză a subprogramului aferent se regăsesc alte 114 proiecte. Finanțarea acestora se poate realiza în funcție de alocațiile bugetare destinate subprogramului derulat de CNI S.A, în baza O:G. nr. 25/2001 cu modificările și completările ulterioare.”

Concluzia….esti primar pesedist, ia de aici un stadion cu nocturna, chit ca aprinderea nocturni pentru 2 ore costa cat bugetul acelei localitati. Si, ce daca in Slatina nu mai exista echipa de fotbal, CNI e alaturi de comunitatea locala, din care provine si domnul ministru al dezvoltarii!!!

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s