CryptoCoin.pro, portal online pentru tranzactionarea criptomonedelor

CryptoCoin.pro, portal online pentru tranzactionarea criptomonedelor

CryptoCoin.pro, este un portal online, unde poti cumpara sau vinde Bitcoin si alte monede virtuale. De asemenea, pe acelasi portal online, puteti face tranzactiile, cu ajutorul unui card: Mastercard, Card Visa sau prin transfer bancar.
Investitiile in bitcoin sau alte criptomonede, spre exemplu : ethereum sunt in acesasta perioada, la mare cautare, dar este foarte important sa stim care sunt riscurile si in acelasi timp, de unde le cumparam. Cumparatul unor criptomonede, nu este acelasi lucru, cu shopping-ul, trebuie sa alegem foarte bine perioada in care cumparam sau vindem, pentru a avea un profit bunicel. Asta este de fapt si scopul unei investitii in criptomonede, profitul pe care il vom obtine.

 Investitiile in criptomonede 

Asadar, daca doriti sa faceti tranzactii cu mondele virtule, trebuie mai intai sa le cumparati de pe site-urile specializate, in tranzactii cu criptomonede. Un exemplu de site este si cryptocoin.pro. Fie ca doriti sa cumparati/vindeti Bitcoin sau ethereum, pe aceasta platforma, tranzactiile sunt in siguranta.
Ce doriti sa faceti cu aceste monede virtuale, este numai decizia dumneavoatra, eu, pot sa va spun ca si in tara noastra, aceste monede sunt acceptate la plata unor produse sau servicii.

Chiar daca la prima vedere s-ar putea spune ca suntem o tara primitiva, in ceea ce priveste folosiserea criptomonedelor, lucrurile nu stau chiar asa. Faptul ca exista site-uri romanesti pe care se fac asemenea tranzactii, este o dovada.

De curand, am citit un articol, in care se spunea ca anumite societati prezente la Târgul Național Imobiliar, de la Bucuresti, accepta ca plata, criptomonedele. Asadar, se pot cumpara case sau apartamente cu Bitcoin sau ethereum. 

Un singur lucru doresc sa-l mai mentionez. Atunci cand decideti sa faceti tranzactii cu criptomonede, aveti in vedere ca acestea sunt foarte volatile.  Totul depinde, deci, de inspiratia dumneavoastra.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de investitii profitabile!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s