Arena Prefab„ este în „custodia„ clubului de fotbal Dunărea Călărași!

 

Arena Prefab„ este în „custodia„ clubului de fotbal Dunărea Călărași!

După ani buni în care nu a mai fost folosit, stadionul Prefab din comuna Modelu va avea o nouă întrebuințare. Președintele clubului Dunărea, Florin Brișan a anunțat pentru editia.ro faptul că a reușit să bată „palma„ cu omul de afaceri Marian Petre Miluț pentru preluarea bazei Prefab. „Este un lucru minunat pentru noi. Am discutat cu domnul Miluț și ne-a oferit cu generozitate baza sportivă. Noi ne vom ocupa de ea să o întreținem„, a spus Brișan.

Baza sportivă din Modelu deține o suprafață de joc, vestiare, tribune, teren sintetic de antrenament. Toate aceste dotări vor putea fi folosite de jucătorii clubului Dunărea începând de la juniori până la echipa mare.

Baza Prefab din modelu a fost construită de președinetele Prefab SA, Marian Petre Miluț. Acolo a activat echipa Prefab, formație care a trecut de la Liga a 3-a la Liga a 2-a. Pe la echipa din Modelu înființată în 2005 au trecut foarte mulți jucători dar și antrenori cu renume din fotbalul Românesc. Cea mai mare performanță a clubului a reprezentat-o clasarea pe locul 4 în Liga a II-a în sezonul 2007–2008. Echipa l-a avut președinte pe Țiți Dumitriu și antrenori precum Marin Dună sau Florin Motroc.

SURSA : Editia.ro

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s