Arbitraj pro Hermannstadt

Meciul din etp. a 16 a, din Liga1 Betano, dinte Dunarea Calarasi si #Hermannstadt, a scos la iveala mizeria din arbitrajul romanesc.

Dan Alexa la conferința de presă după Dunărea-Hermannstadt 0 – 1. „O înfrângere dureroasă. Același arbitru care în meciul din Liga a 2-a a dat un penalty inventat pentru ei. Fractură Straton, nici măcar galben! Un arbitraj într-o singură direcție! Nu înțeleg de ce a fost delegat acest arbitru. Când te arbitrează același arbitru și duce jocul într-o singură direcție. Trebuie să dea și al doilea galben la Dâlbea., dar asta este. Îmi felicit jucătorii pentru determinare și curaj. S-a jucat într-o singură direcție„

De ce nu a dat al doilea galben lui Dâlbea? A fost henţ, a jucat cu mâna şi-a mărit aria, a pus mâna pe ea, pentru mine lucrurile sunt clare dar asta este.” a declarat la conferinţa de presă tehnicianul Dunării care a mai adăugat că în ciuda înfrângerii şansele de supravieţuire în liga I au rămas intacte. “Mă bucur că suntem o echipă totuşi în faţa căreia dversarii care vin la Călăraşi trag de timp din minutul 80 pentru a obţine un punct. Execuţia lui Dimitriu a făcut diferenţa. Îl felicit, este o execuţie pe care rar o mai vedem în România. O înfrângere dureroasă dar mergem înainte pentru că mai sunt foarte multe meciuri. Urmează şi play-out-ul şi şansele sunt intacte în momentul ăsta.”

Din pacate urmeaza ( spun surse din interiorul FRF) multe partide in care #sibieni vor fi ajutati sa se salveze de la retrogradare, ca deh…este echipa de suflet a lu’ Johannis, lucru care ne va aminti de FC. Scornicesti (FC. Olt).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s