Investiții în sistemul sanitar

Nu domnule doctor!
Spuneti realitatea, apucați-vă cu toții de investiții în sistemul sanitar astfel încât acesta sa facă față oricărei epidemii iar în rest lăsați oamenii sa fie liberi.
De acord cu masurile de igiena dar și aici va recomand sa nu ne mai tratați ca pe niște sălbatici ca totuși am trăit zeci de ani pana acum și nu am împuțit planeta și nici nu avem negru sub unghie.


Mai terminați cu dresajul asta al populației când de fapt realitatea este alta.

1. Capacitatea redusa a sistemelor sanitare publice din toată lumea de a face față unei infectări “în masă” a populației.
De ce? Pentru ca mare parte din resurse au fost drenate către sistemele private de sănătate, sisteme de sănătate care stau ascunse de două luni.
Solutia? Investiții urgente și masive în sistemele sanitare publice pentru creșterea capacității de tratare și intervenție.

2. Pandemia inventata via China, pardon via OMS. Am spus din februarie ca am suspiciunea ca directorul etiopian al OMS este sau servește interesele Chinei, pentru ca în spatele acestei pandemii este un război economic de angergura mondiala, război care va avea drept castigator(dacă celelalte state nu se trezesc) China. Până și Trump a înțeles chestia asta dar nimeni acum nu va recunoaște ca a căzut în capcana OMS și și-a închis economia mai mult degeaba, pentru ca nimeni nu poate deconta pierderile economice care însumează 30 trilioane dolari la nivel mondial.
3. Am înțeles aceste apeluri la “stați acasă” trecând peste umilințele subliminale ca și cum noi eram sau puteam avea vreo vina, am înțeles aceste apeluri în speranța că va veți apuca sa faceți învestitii în sistem și mai ales pentru a nu pune presiune pe sistem prin îmbolnăvirea noastră.

Dar gata.
Nu mai tratați oamenii ca pe niște câini, mai ales pe baza acestei epidemii cu incidenta mai mica decât multe alte boli din lume(0,03%).

Gata!
Puneți mana și faceți spitale, faceți investiții și tratați.
Recomand sa va opriți cu aberațiile astea cu măști și mănuși, distantare socială și alte prostii.

Mai stam o luna, dar faceți treaba! Puneți miniștrii sa investească în sistem, nu va limitați doar la pansamente crezând ca o sa ne schimbați pe noi în prizonieri. Angajați oameni, creșteți numărul de paturi, dotați spitalele, cumpărați echipamente și medicamente.
Pentru asta suntem dispuși sa plătim taxe!

Dar nu suntem dispuși sa plătim taxe ca să purtam măști, ca să nu mai facem copii, ca să nu mai avem prieteni, ca să ne transformam în animale antisociale.

Chiar nu va dați seama că problema e la voi, în sistem, o problemă de management de sistem și nu la noi, la cetățeni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s