Despre comentarii si…colaborare

Accept orice comentarii, dar sa fie in limita bunului simt. Accept comentarii scurte sau lungi pentru a avea ceva de spus, comenteaza. Nu sterg site-urile de la comentariile care folosesc nume precum: Paltoane, Gulas ieftin sau Anvelope. Dar, pe cat posibil ar trebui evitate!

Daca vreunul din comentarii nu apare. Nu va faceti griji, se poate sa fi ajuns in SPAM..dar, .zilnic, verific si daca il gasesc acolo il scot!!!

Pentru parteneriate, advertoriale, reclama lasati un comentariu pe aceasta pagina si va contactez…sau trimiteti un e-mail le adresa: draganescu.cl@gmail.com

Scriu pe mai multe site-uri(bloguri) cu PA si pagerank bun:)

5 Comments

 1. Buna Florentin,

  Numele meu este Doina Ionescu si sunt fondatoarea Scolii de Teatru Qfeel.
  Activitatea principala a scolii este organizarea cursurilor de dezvoltare personala prin teatru – pentru toate varstele. (Actorie, Improvizatie, Dictie, Vorbit in public, Spectacole de teatru, etc)

  Pe aceasta cale iti lansez invitatia de a participa gratuit la Workshopul intensiv de Improvizatie, eveniment creat special pentru bloggeri.

  Acesta are loc – Sambata, 28 Februarie 2015, de la ora 16:00 – la sediul Qfeel (Str. Cameliei, nr 39, Etaj 2, Zona Piata Matache, Bucuresti – vezi aici harta )

  De ce este el adresat comunitatii de Bloggeri?
  Pentru ca ne dorim sa cunoastem si sa rasplatim in acelasi timp pe toti aceia care sunt deschisi spre a impartasi povesti si lectii de viata, in scopul dezvoltarii.
  In acelasi timp ne dorim sa facilitam intalnirea oamenilor cu pasiuni comune.
  La locul faptei, vom petrece impreuna o dupa-amiaza agreabila in care vom experimenta, intelege, analiza si corecta reactiile si modul in care ne manifestam, dar mai ales ne vom distra:
  • Ne vom bucura impreuna de o serie de jocuri, exercitii si tehnici special concepute pentru a scoate la iveala ce e mai bun din noi.
  • Vom invata sa fim prezenti, sa observam si sa actionam cu incredere in noi.
  • Vom invata sa ascultam activ si sa construim relatii puternice cu cei din jur – de acum incolo vei putea chiar sa retii numele persoanelor cu care faci cunostinta!
  • Vom participa la scene de improvizatie care dezvolta spontaneitatea si creativitatea.
  • Vom afla ca e ok sa nu fim „perfecti”. Pentru ca este un mediu in care nu exista notiunea de „gresit”.
  • Vom descoperi ca putem comunica si altfel!
  Cel mai important: vom avea parte de experiente de neuitat si de lectii care pot fi aplicate cu usurinta in viata de zi cu zi.

  Daca invitatia ti se pare tentanta si doresti sa o onorezi, te rog sa ma contactezi la telefon 0731.617.892 sau e-mail contact@cursuri-actorie.ro , pana vineri 27 Februarie.

  Pe http://www.cursuri-actorie.ro gasesti mai multe informatii despre activitatile scolii Qfeel.

  De asemenea, notific aici deschiderea noastra catre orice tipuri de colaborari care pot aduce beneficii comune in viitor.

  Cu prietenie,

  Doina Ionescu
  Owner & Trainer – Scoala de Teatru Qfeel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s