Pentru copii: lenjerii-delux.ro

timthumbIn urma cu o saptamana am purtat o discutie, extrem de interesanta cu o foarte buna prietena. Discutia a fost axata pe: lenjerie de pat copii, perne, chestii legate de asternutul unui pat!

Daca va veti intreba de ce o asemenea discutie, am sa va lamuresc, in cateva cuvinte. Sunt sigur de asta!!

Deci, in primul rand imi doresc un set complet de pat, unul nou pentru dormitor ulcelui mic.. Caci tocmai am finalizat de dat cu lavabil si de pus tavan din lambriu…
In al doilea rand imi doresc si, maxim doua perne pufoase. Asta, deoarece am vazut prin magazinele clasice ca nu intra la setul de lenjerie de pat…
In al treilea rand doresc ca modalitatea de achizitionare sa fie una extrem de rapida. N-am timp de umblat prin magazinele clasice asa cum ma sfatuia prietena mea veche, de care v-am spus la inceput. Ea, imi recomanda sa merg la un hipermarket, undeva in afara orasului, ca a vazut acolo cu cateva zile in urma, ceva destul de frumos…

Deci, cam asta ar fi situatia…si, in consecinta am inceput sa caut prin mediul online, un magazin ce comercializeaza lenjerie de copii. “Unde dai si unde crapa” spune o vorba romaneasca, eu cautam lenjerii de pat si gasesc: lenjerie de lux . Acum, nu ca nu sunt curios sa vad ce produse mai sunt in aceasta piata, dar curiozitatea mea a dat roade, caci pe site-ul respectiv lenjerii-delux.ro, par sa se potriveasca cu gusturile mele.

Si, ce credeti voi, am stat prea mult pe ganduri? Pai, nu prea!! Am complectat rapid formularul pe care l-am gasit, cu ceea ce mi-a placut mie si astept acum un raspuns… Eu, vreau doua seturi si cred ca cei care comercializeaza aceste produse sunt interesati sa vanda. Deci, nu vad care ar fi problema.
Pai, daca mie mi-au placut!!! Stiti, de ce? Pentru ca sunt produse de calitate, rar mai gasesti asa ceva…Intr-un asemenea asternut confortul este unul maxim, durata de viata a lenjeriei de pat este mare, are rezistenta la spalare, iar in opinia mea sunt extrem de folositoare si pentru somnul celui mic.

In privinta pernelor inca nu m-am hotarat, astept sa vad ce rezolv cu lenjeria, vad de ce buget mai dispun si dupa aceea intru si caut prin magazinele online romanesti sau aleg ceva tot de pe acest site..
PS. Dragi mei cititori si cititoare sa stiti ca pe site-ul respectiv, ma rog magazin online…..am vazut si niste pilote frumoase !

10 Comments

  1. Imi doresc un set complet de pat, unul nou pentru dormitorul celui mic.. Caci tocmai am finalizat de dat cu lavabil.…
    Imi doresc doua perne pufoase. Asta, deoarece am vazut prin magazinele clasice ca nu intra la setul de lenjerie de pat.Doresc ca modalitatea de achizitionare sa fie una extrem de rapida. N-am timp de umblat prin magazinele clasice asa cum ma sfatuia prietena mea. Ea, imi recomanda sa merg la un hipermarket, undeva in afara orasului, ca a vazut acolo cu cateva zile in urma, ceva destul de frumos…

  2. Este un articol util pentru mamici pentru a le oferi copiilor lor conditii bune pentru dormit. Imi place ca oamenii recomanda si altora ceea ce gasesc bun.

  3. Un articol bun si util pentru a cumpara o lenjerie intima pentru copii te ajuta sa-ti favi o părere si sa vezi ceea ce cumperi.

  4. Îmi place acest articol pentru că este util pentru mămicile care își doresc să ofere copiilor lor conditii bune pentru dormit.

  5. Se pare ca in sfarsit cineva se gandeste sa ajute si pe altii. E foarte util acest articol. Cred ca voi cauta si acolo, poate, cine stie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s