Eu, unul n-as baga mana in foc

Cu un glas aproape sufocat de prefacuta indignare, candidata Elena Udrea , atentionata ca i se apropie sorocul -stabilit de ea insasi cu multi ani in urma – pentru a ne marturisi daca este sau nu este „iubita ” presedintelui, clameaza : „Uitați cum sunt privite femeile în politică, ce tip de întrebări sunt puse femeilor în politică ! .”  Nu , doamna Udrea Gabriel si Elena, gresiti foarte grav, nu cu titlu generic „femeile ” sunt privite asa, ci doar TU !
Pentru ca, draga doamna, proaspat divortata, situatia in ceea ce va priveste sta cam asa : eu, unul n-as prea baga mana in foc ca sunteti iubita ( de fapt , amanta , nu iubirea platonica si stelara ) a lui Traian Basescu si imi este total indiferent raspunsul la aceasta intrebare. In schimb este si a fost de la inceput de-a dreptul scandalos „aranjamentul ” transparent, potrivit caruia dumneavoastra v-a fost confortabila si convenabila suspiciunea de amanta a presedintelui , care a insemnat si, va adus avantaje financiare enorme, protectie politica totala precum si satisfactia aproape erotica de a fi ravnita de foarte multi barbati siliti sa inghita in sec, deoarece erati si, inca mai sunteti „a lu’ sefu’ ” iar presedintelui , mic de statura, urat, scofalcit si aflat la o varsta a incertitudinilor sentimentale, i-a convenit rolul mult-invidiat de mascul feroce avand un „sufletel ” apetisant la breloc, cu care sa aiba in comun nu numai harjonelile presupus amoroase ci si setea de putere si iubirea de euroi
“Ăsta a fost unul din atacurile mizerabile, pe care eu ca femeie a trebuit să-l suport timp de 10 ani de zile în politică… ”, ati spus cu o voce teatrala si pitigaiata. Pai, doamna draga, as spune ca ati rezistat minunat ! Asa de bine de parca toata viata fix pentru intalnirea de acest tip, de atac, v-ati pregatit !

PS. Mai este un pic si se termina campania ! Se va alege un nou presedinte! Se va mai “naste o noua Elena” ??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s