Hai sa ne plangem!

Hai sa ne plangem!
Din ciclul: ” Mamico, m-a batut fetita aia din caruciorul cu rotine! “:
Circula pe aici(nr. facebook) un filmulet cu un idiot care merge cu masina pe trotuar. Ce fac cei care l-au filmat? Se plang ca e un nene care da cu masina peste ei pe trotuar! Unde se plang? Pe facebook! Faaain!!!
Acuma eu am o intrebare. De fapt, mai multe.
Prima. de ce mergea pe jos cel care a filmat? Era la plimbarea zilnica pe langa Gradina Botanica sau s-a dat jos din transportul in comun si a mers pe jos o statie tocmai pentru ca stia ca intersectia aia este blocata intotdeauna?
Daca e prima varianta, il felicit pe doritorul de plimbari pe trotuarele de langa parcuri. Daca, asa cum presupun, cel care a filmat a mers pe jos o statie de RATB doar ca evite sa stea in masina cincisprezece minute, de ce nu ia atitudine impotriva celor care au generat aceasta situatie absurda? De ce nu se plange de cei care au programat aiurea semaforul astfel incat sa poata trece doar maxim patru masini pe sensul de urcare de langa palatul Cotroceni? Situatia e arhicunoscuta, lumea injura sau merge pe jos dar nimeni nu face nimic!
Scuze. Mai sunt si oameni care se plang pe facebook ca din cauza semaforului care tine doar vreo 10 secunde, un idiot cu masina a mers pe trotuar!
Cine-i de vina si care-i solutia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s