Final de aventura europeana pentru Dinamo!

Final de aventura europeana pentru handbalisti de la Dinamo! Din pacate, acestia nu au putut rasturna calculele hartiei si au trebuit sa se recunoasca invinsi, in fata unei echipe mai valoroase. 39-22 pentru Magdeburg, rezultat final.
12832514_1741350056079267_6074002649392623225_nIubitorii handbalului, sunt insa mandri de evolutia dulailor, care au demonstrat in aceasta campanie europeana, ca pot reprezenta cu cinste Romania la nivel inalt!
De acum inainte, Dinamo se va concentram doar pe campionat, subt cateva saptamani de pauza, care vor conta foarte mult pentru toti jucatori din Liga Nationala. Pe 24 aprilie Dinamo sustine primul meci cu Dunarea Calarasi, in play-off! pe teren propriu!
Oficialii clubului spera desigur ca si sala Dinamo sa fie deschisa pana atunci. Sunt si semnale ca in cateva zile se va rezolva problema. 

2 Comments

  1. Probabil nu au mai crezut in calificare jucatorii si a iesit scorul asta. Dar asa cum am spus, campania europeana a fost una de succes si merita felicitati jucatorii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s