Librarie online, carti de colorat pentru adulti

Librarie online, carti de colorat pentru adulti

taramul-viselor-o-aventura-in-culori-cu-animale-si-mii-de-flori Din intamplare, navigand prin online am descoperit ca sunt carti de colorat pentru adulti pentru eliminarea stresului. Trebuie sa recunosc ca pana sa intru pe site-ul celor de la book-express, habar nu aveam ca exista si pentru noi, oamenii mari carti de colorat. Inteleg ca a devenit, pentru multi, o noua pasiune. rasfoind paginile acestei librari online, cu carti de colorat pentru adulti, am inteles ca “mazgazlitul” unei carti te poate relaxa. E o activitate placuta si m-a facut nerabdator sa va daca eu m-as descurca. Daca as avea rabdarea sa termin o carte. De colorat, nu de citit, fireste!

Carti de colorat pentru adulti

Nu stiu daca voi dezvolta o noua pasiune pentru carti de colorat pentru adulti , dar recunosc ca este extrem de benefic de relaxant pentru mine. Si spun asta dupa prima mea experienta cu carte de colorat ANIMALE DRAGALASE IN CULORI ZEN, de Millie Marotta. Aceasta cartea este o invitatie pentru a completa si colora, forme, modele si decoruri originale, delicate si amuzante.
Inteleg ca autoarea acestei carti a mai lansat o carte de colorat pentru adulti in Romania, Taramul viselor.si-a avut un succes neasteptat.

Prima mea carte de colorat am achizitionata-o dintr-un hipermarket, dar ma gandesc ca urmatoarele sa le iau din online. Este mai simplu si comod. De aceea in cautarile dupa carti de colorat am gasit libraria online Books Express.

 

Avantajul achizitie de pe site-ul lor consta in faptul ca se pot plati prin mai multe modalitati de plata: plata la livrarea comenzi (ramburs), prin card, prin transfer bancar sau Paypal.
Ma gandesc sa achizitionez Taramul viselor si Gradina secreta Ambele carti de colorat au paginile destul de groase, doar culoarea le face diferite, Taramul viselor este mai galbena decat Gradina secreta si pare mai vintage.

Gradina secreta, cred ca va fi prima pe care am s-o rasfoiesc, deoarece ilustratiile au multe frunze, copaci si flori toate realizate foarte frumos. Cu siguranta va fi un mod placut de relaxare, dar nu pot spune ca va deveni si-o pasiune.

Daca sunteti doritori sa va dezvoltati sensibilitatea estetica, puterea de concentrare si creativitatea, va invit sa achizitionati o carte de colorat pentru adulti de pe site-ul: books-express.ro

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s