Petreceri pentru cei mici

Incep prin a va intreba, aveti copii? Si, daca da, doriti sa organizati petreceri pentru cei mici? In articolul acesta vreau sa va spun de ce este bine sa apelati la profesionisti pentru un asemenea eveniment!

 

Deci, sa incepem cu inceputul: de ce petreceri? Primul instinct pe care il avem este sa nu ii invatam pe cei mici cu petrecerile si cu socializarea. Zicem noi ca vor avea timp sa petreaca atunci cand vor creste, se vor distra atunci, de ce ar avea petreceri cand sunt mici? Care ar fi latura educativa ?

 

Paradoxal, exista si- o latura educativa. Si, zic de ce:
– Copilul/copiii, nu trebuie sa fie niste salbatici. Cand dau o petrecere, isi invita cam toti colegi din clasa. La randul lor, si ei vor fi invitati de ceilalti la petrecerile pe care le vor avea. Si, uite asa se creeaza prieteniile, se educa un om sa devina sociabil. Doar nu va inchipuiti ca la o petrecere copilul va sta intr-un colt, izolat si pe deasupra suparat!
– Te trezesti la o anumita varsta si nu stii sa dansezi? Si, iti pare rau ca n-ai invatat mai din timp, nu? Daca ai fi participat la multe petreceri cand erai mic, vrand-nevrand, ai fi invatat? De ce ai vrea ca si copilul tau sa fie la fel de neindemanatic? Zic, sa  nu-l condamnam si pe el.
– O petrecere de ziua lui (o petrecere-surpriza ) poate fi si o recompensa ideala pentru un copil. In schimbul ei i-ati putea cere sa invete mai bine, sa fie mai ascultator si alte chestii…
– Ia puneti-va in locul lui: nu v-ati fi bucurat sa fiti parte la o de astfel de petrecere? Daca voi n-ati avut parte de asa ceva , el de ce sa nu aiba?

 

Acum sa vedem si-o alta latura: de ce sa apelam la profesionisti ? Am 3 motive:
1. Economisim, in primul rand  timp. Stiu, ca toti ne gandim la bani, dar timpul este o resursa la fel de valoroasa. Time is money!  Zic, mai bine sa ne ocupam cu ce stim noi mai bine, sa producem bani, iar de petrecere sa se ocupa cei specialziati in asa ceva.
2. Organizarea e buna. Chiar daca am avea timp sa ne ocupam, anumite aspecte vor fi omise. De exemplu, ursitoarele ori piesele de teatru sunt ceva ce un copil sigur va aprecia. Oricat ne-am stradui, trebuie profesionisti pentru asa ceva.

Am si un mic sfat: nu organizati asa ceva la voi acasa. Cautati firme de petreceri copii care au locatii proprii. Nu va doriti ca micutii sa distruga cevaprin casa voastra.  Ca sa nu mai zic de faptul ca uneori nu e chiar bine sa obisnuiesti  copii sa vina la tine-n casa. A doua oara s-ar putea sa va treziti cu ei neinvitati. Nu stiu, dar zic!

 

V-am convins sa organizati, de acum inainte, petreceri pentru cei mici, ca doresc distractie placuta voua si micutilor vostri. Si, va invit sa aruncati un ochi pe site-ul www.infinityevents.ro. Este al unei firme specializate in asa ceva!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s