Eu, nu mai inteleg nimic!

Dupa ce mi-a trecut mirarea produsa de retragerea lu’ Antonescu Crin am inceput sa “ma rad” . Adica te temi ca nu vei mai fi candidat la prezidentie, faci galagie mare la partener, apoi te juri pe copii, pe mama si pe Mercedes (asta cu mertzanu ejuramnatu valabil), iesi ca sa nu te traduca si ca nu te va sustine la presedentie, iti anunti demisia daca nu strangi voturi, nu ei, demisonezi din presedentia partidului, anunti ca vrei ce dorea basescu in 2006 (fuziune) , si apoi te retragi !!Si, mai ti cu coada pe sus de parca ai invinge !!

Da!!!… se poate bucura “Mihai Răzvan Ungureanu ar putea renunța la cursa pentru Cotroceni” Tot pentru unitatea Dreptei (care? ca nu-i romaneasca!!)
Ma rog asta nu ar fi ales nici responsabil de scara (pe una de 30-40 apartamente. Ca pe una de 12 ar putea fi singuru barbat valid intre pensionari  batrani ,  da batrani!) si are sanse  sa fie votat in familie “presedinte al Comisiei de aprovizonare cu cartofi” (sef de plasa cum s-ar zice) .

Da ma baga in ceata “eminenta” cu jurista Monica Macovei care zice ca:” Toţi europarlamentarii am susţinut aderarea României în Schengen. Ultima ţară care se opunea a fost Olanda, care a spus că mai vrea două rapoarte MCV bune. Primul l-a avut la sfârşitul lui 2011 şi urma cel din iulie 2012, care a fost devastator după încălcările Constituţiei comise de USL, iar apoi toate rapoartele au fost devastatoare pentru clasa politică, nu pentru DNA şi ANI. Ponta, Antonescu şi Voiculescu să dea socoteală şi să răspundă pentru faptul că nu am intrat în Schengen în 2012. Susţin intrarea României în Schengen şi menţinerea MCV, cele două nu sunt legate una de alta. Cei trei să dea socoteală politic şi lumea să ştie că datorită lor nu am intrat în Schengen. Ne putem gândi şi mai departe, dacă nu este cumva şi o răspundere penală, pentru că este interesul naţional al României să intre în Schengen. Ei trădează ţara, cine apără baronii locali trădează ţara

Dar, mai interesanta mi se pare opinia profesionala a fostei procuroare:
Întrebată în continuare unde s-ar încadra răspunderea penală, Macovei a subliniat că nu vrea să dea alte detalii.
Curat jurist ! Nu vrea sa dea detalii .. ca deh nulla poena sine lege da kakaya legea ?!
Detaliile ar fi legate de “revolutia nu cunoaste lege”, “lupta de clasa se ascute” si “vinovat neviovat canalul trebe terminat” toate din arsenalul comunist al anilor de inceput!!
Asa cum european si democratic Zglobiu ala de scuipa pe TB este bagat la psihiatrie .. ca in URSS ul lu Brejnev!!

Eu, nu mai inteleg nimic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s